Abdi İbrahim Vakfı, ülkemizin geleceği olan gençlerin eğitimlerine destek olmak amacıyla 2021 yılında yurt içi eğitim bursu programını başlatmıştır. Bu program, maddi durumu yetersiz, lisans, lisansüstü ve doktora düzeyinde Biyoteknoloji, Moleküler Biyoloji ve Genetik, Biyomühendislik, Medikal Biyoteknoloji, Biyotıp ve Sağlık Teknolojileri alanlarında eğitim alan öğrencilere odaklanmaktadır.

Türkiye'nin en büyük biyoteknolojik ilaç üretim tesisine sahip olan lider ilaç şirketi olarak, ülkemizin ihtiyacı olan nitelikli iş gücüne de destek olmak amacıyla bu alanlarda eğitim gören gençlerin, gelecekteki bilimsel ve teknolojik gelişmelere katkı sağlayacaklarına inanıyoruz.

Amacımız, öğrencilere eğitimlerinde sadece maddi destek sağlamakla kalmayıp aynı zamanda mentorluk desteği de sunarak kariyer yolculuklarında yanlarında olmak ve onların yeteneklerini geliştirmelerine yardımcı olmaktır.

Abdi İbrahim Vakfı olarak, gençlerin potansiyellerini keşfetmelerine ve ülkemizin bilim ve teknoloji alanındaki geleceğine katkı sağlamalarına olan inancımızla bugüne kadar toplam 89 öğrenciye burs imkânı sunduk. Eğitimde fırsat eşitliğine verdiğimiz önemle, gençlerimizin bilimsel alanlardaki başarılarını desteklemeye devam edeceğiz.