Mütevelli Heyeti Başkanı Mesajı

Abdi İbrahim’in temelleri, bundan 112 yıl önce Eczacı Abdi Nadir İbrahim Bey'in İstanbul’da, Küçükmustafapaşa semtinde açtığı eczane ile atıldı. Uzun yıllardır devam eden sektör liderliğimizi ve dünya markası kimliğimizi faaliyet gösterdiğimiz her yerde; ülkemize, insanımıza ve dünyaya faydalı olma tutkumuza borçluyuz. Tutkuyla hizmet etmek ve cesaretle sorumluluk almak geçmişten bugüne taşıdığımız ve geleceğe de devredeceğimiz en temel değerimiz.

Biz Abdi İbrahimliler hiçbir zaman işimizi sadece ilaç üretmek olarak tarif etmeyiz; işimiz iyileştirmek deriz. Temel misyonumuz iyileştirmektir. İyiliğin ve iyileştirme tutkusunun da bulaşıcı olduğuna yürekten inanırız. Her yeni güne bu anlayışla başlar ve milyonlarca kişiye daha iyi ve daha sağlıklı bir hayatın kapılarını aralamayı hedefleriz.

2021 yılında kurduğumuz Abdi İbrahim Vakfımız da ifade etmeye çalıştığım bu bakışın ve değerlerin anlamlı bir yansımasıdır. Eğitim, sağlık, bakım hizmetleri ve spor alanlarında faaliyet gösteren Abdi İbrahim Vakfı ile topluma ve insanlara fayda sağlamak için ilk günkü heyecanımız ve bitmeyen azmimizle çalışmaya devam edeceğiz.

Nesrin Barut Esirtgen
Mütevelli Heyeti Başkanı