Abdi İbrahim Vakfı İyilik Evi

Abdi İbrahim Vakfı olarak İstanbul’da hayata geçirdiğimiz İyilik Evi projesi ile Türkiye’nin kırsal kesimlerinden kanser tedavisi veya kontrolleri için İstanbul’a gelen ancak ekonomik nedenlerle kalacak yer sıkıntısı çeken çocuklara, aileleriyle birlikte konaklama imkânı sağlayarak destek veriyoruz.

Aynı anda 45 kişinin konaklayabildiği 18 odalı İyilik Evimizde 2-15 yaş aralığındaki çocuklar aileleriyle birlikte ücretsiz olarak kalabiliyor.

Yemekhane, mutfak, televizyon odası, oyun, bilgisayar ve etkinlik odaları gibi ortak yaşam alanlarıyla kalanlara “yuva” diyebilecekleri güvenli ve sıcak bir ortam sağladığımız ve her köşesini özenle tasarladığımız İyilik Evimiz, hastanelere yakınlığı ve ulaşım kolaylığı nedeniyle lokasyon olarak Vefa semtinde yer alıyor.

45 KİŞİLİK
KONAKLAMA
18 ODALI
SICACIK BİR YUVA
ULAŞIM
KOLAYLIĞI

İyilik Evimiz ile ailelerin maddi yükünü bir nebze olsun hafifletirken, aynı zamanda onlara çocuklarının iyileşme yolculuğuna odaklanabilecekleri ve benzer zorluklarla karşılaşan ailelerle teselli bulabilecekleri bir imkân sunuyoruz.

İyilik Evi, Abdi İbrahim Vakfı olarak zorluklarla karşı karşıya kalanların hayatlarında anlamlı bir etki yaratmak konusundaki kararlılığımızın yansımasıdır. Toplumsal sorumluluk bilincimiz ve iyileştirme tutkumuzla, çocuklar ve aileleri için iyiliğin hüküm sürdüğü ve umudun yeşerdiği bir ortam oluşturmak hedefiyle çalışmaya devam edeceğiz…

Çünkü bir çocuk iyileşir dünya değişir!