Abdi İbrahim Vakfı’ndan Depremzede Öğrencilere Eğitim Desteği

Abdi İbrahim Vakfı olarak, toplumsal yatırım programlarımız çerçevesinde bilimsel eğitime dair fark yaratan yepyeni bir projeyi daha hayata geçirdik.

Okul Destek Derneği iş birliği ile başlattığımız ODA (Ortaokul Destek Akademisi) programımız ile devlet okullarında ortaokul öğrenimi gören ve ağırlıklı olarak kız öğrencilerden oluşan 250 depremzede öğrenciye, öncelikli olarak matematik olmak üzere gönüllü eğitmen kontenjanına göre fen bilimleri, Türkçe ve İngilizce branşlarında ek ders desteği sunuyoruz.

Millî Eğitim Bakanlığı müfredatına uygun olarak hazırlanan ve interaktif aktiviteler ile zenginleştirilen eğitim programımız, haftada iki saat gönüllü eğitmenler eşliğinde uygulanıyor. En fazla 8-10 öğrencinin katılımı ile ODA adlı online sınıflarda yapılan dersler, bir ders yılı boyunca sürecek olup öğrencilerin okulda aldıkları eğitime ek olarak bilgilerini pekiştirmelerine ve kendilerini geliştirmelerine destek olacak.

Abdi İbrahim Vakfı olarak, iyileştirme tutkumuz ve toplumsal sorumluluk bilincimizle çocuklarımıza ve ülkemizin yarınlarına yatırım yapmayı sürdüreceğiz.

Abdi İbrahim Vakfı ile her ‘ODA’da umut var!